Uit eten in de beste restaurants
van New York die echt bij je passen

Fancy Schmancy ontwerpt speciaal voor jou een persoonlijk restaurantschema, op basis van jouw agenda en voorkeuren. Want in een stad met zo’n hoog culinair niveau als New York, is elke matige maaltijd een verspilde kans. Verzeker jezelf van een bezoek aan de beste restaurants die bij jou passen. We regelen trouwens ook al je reserveringen. Je betaalt een starttarief van €37. Daar komt voor elke restaurantaanbeveling een bedrag bij.
Vraag hier een prijsopgave aan.

New York biedt met meer dan 25.000 restaurants, cafés en barretjes een oneindige culinaire variëteit. Een paar honderd daarvan halen de reisgidsen en (food-)blogs. Die zijn gemaakt voor de massa of voor de niche, maar nooit voor jou. Ze houden geen rekening met jouw wensen, eigenaardigheden en aankomend reisschema. En dat terwijl uit eten gaan zo ontzettend persoonlijk is. Wil je hoffelijkheid of warme gezelligheid? Liever fancy of schmancy vibes? Een exotische keuken of een bekende? En dan zijn er nog de praktische zaken: wat is je budget, waar is je hotel en hoeveel tijd heb je?

Tijd om uit eten gaan persoonlijk te maken. Vertel ons wat voor eter je bent en hoe je agenda er uit ziet, en wij vertellen je waar je wezen moet. Dat niet alleen: we boeken de reserveringen en schrijven in een persoonlijke, culinaire reisgids (online of als reisgids geprint) waar je je op kunt verheugen, wat het lekkerst is op de menukaart en welke fun facts over de chef je met je disgenoot kunt delen.

Zie Fancy Schmancy als een persoonlijke, culinaire reisgids, die je op afstand door de restaurantwereld van New York begeleidt.

lees meer je toergids

PERSOONLIJK

Fancy Schmancy weet wat New York culinair te bieden heeft én wat jij wil. Daarmee verschillen we van foodblogs en reviewsites, en kunnen we je de beste restauranttips geven.

ONAFHANKELIJK

Fancy Schmancy raadt alleen maar restaurants aan waar we zelf gegeten hebben en die we goed vinden. We werken nooit op commissiebasis.

GEREGELD

Wij maken al je reserveringen in orde en herinneren je nog eens zes uur van tevoren waar je die avond eet.

PANIEKLIJN

Te allen tijde is het Fancy Schmancy-noodnummer bereikbaar, voor het moment dat je op Times Square staat, gek wordt van de honger, en niet weet waar je eten moet. (Alleen inbegrepen bij het uitgebreide pakket.)

De standaard reisgids bevat belangrijke tips en beknopte, informatieve restaurantbeschrijvingen.
Kies voor het uitgebreide pakket, en je krijgt meer: uitgebreidere restaurantbeschrijvingen met meer informatie over de chef-koks, meer fun facts en bonustips en een heuse eet-alarmlijn. Op verzoek laten we de reisgids ook voor je drukken.
Bekijk hier voorbeeldreisgidsen of vraag een prijsopgave aan

In elke reisgids (online of gedrukt):

de voor jou geselecteerde restaurants (op een kaartje);

+

een uitgebreide beschrijving van elk restaurant, inclusief besteltips;

+

bonustips voor lunchzaakjes, cafés en cocktailbars;

+

een helder schema en routebeschrijvingen;

+

de essentiële vuistregels voor uit eten gaan in New York in 2016.Bekijk een voorbeeldgids

Zo werkt het (en dit is je toergids!)

Lieke Sniekers

Lieke Sniekers (28) werkt vanuit New York als culinair journalist voor onder meer PS Het Parool, Volkskrant Magazine, Esquire, ELLE Eten en haar eigen foodblog Fancy Schmancy.

Lieke’s humeur wordt grotendeels bepaald van wat ze eet en drinkt: vrolijk als het lekker en gezellig was, bloedchagrijnig als een onbehoorlijke barman met gewaxte krulsnor haar cocktail te zoet maakt. Op vakantie vertrouwt ze op een goed werkend culinair kompas, in New York kan ze het inmiddels op ervaring doen.lees meer

Laat via het vrijblijvende aanvraagformulier weten wanneer, waar en waarom je in New York verblijft.

Tijdens een telefonisch intakegesprek vertel je ons wat je wèl en wat je niet zoekt in een restaurant, en kies je voor het standaard of het uitgebreide pakket.

Wij ontwerpen een eerste versie van jouw persoonlijke restaurantschema. Een week voor vertrek ontvang je jouw persoonlijke reisgids, digitaal of gedrukt.

Na jouw goedkeuring regelen we de reserveringen.


De standaard reisgids bevat belangrijke tips en beknopte, informatieve restaurantbeschrijvingen.
Kies voor het uitgebreide pakket, en je krijgt meer: uitgebreidere restaurantbeschrijvingen met meer informatie over de chef-koks, meer fun facts en bonustips en een heuse eet-alarmlijn. Op verzoek laten we de reisgids ook voor je drukken.
Bekijk hier voorbeeldreisgidsen of vraag een prijsopgave aan

Populaire thema's

In zeven dagen veertien retro Amerikaanse diners afvinken, een zoektocht naar de beste New York pizza langs alle vijf boroughs: niets is ons te gek.

meer weten / boeken

Boozy brunch

Hipster cuisine

Gastropub

Solo dining

All American

Het zakendiner

Kerst in New York

Meer weten / Aanvragen

Zin gekregen om te eten in de beste restaurants die precies bij jou passen? Laat van je horen, en we vertellen je wat je kunt verwachten. Je zit nergens aan vast. We horen gewoon graag wanneer je ongeveer naar New York komt en wat voor soort reis je maakt. Dan duiken we later de culinaire diepte in!

Aantal dagen waarop je uit eten wil: In de maand:

 

  /  

 

 

 

In de media & wat klanten vinden

  • ‘Dank voor je dinerprogramma. Het was elke avond weer speciaal en we hebben er erg van genoten.’
    Harm Hofstee
  • ‘De restaurants die je had uitgekozen vonden we echt te gek. We hebben ook elke keer genomen wat je in de aanraders had staan.’
    Cleo Zijlstra
  • 'Het was heerlijk allemaal! Super bedankt!'
    Mieke Woestenburg